GOW DESPRE NOI

GOW PROMOTOR este o companie unică și inovatoare care creează contexte favorabile prin care domeniul auto se poate extinde și perfecționa. Activitatea noastră este organizată după un set de valori și principii menite să asigure prosperitate tuturor beneficiarilor serviciilor noastre.

GOW PROMOTOR a fost înființată în anul 2018 în urma vastei experiențe acumulate de-a lungul timpului în administrarea comunităților auto online din care a rezultat nevoia oamenilor de a îmbunătăți experiența avută în întreținerea autovehiculului personal.

Astfel, din GOW PROMOTOR s-a desprins un serviciu superlativ care devine liantul dintre furnizorii de servicii din domeniul auto și clienții acestora.

ROAD PARTNER reprezintă o rețea națională în continuă expansiune care oferă cele mai bune servicii la prețurile corecte abonaților GOW PROMOTOR.

car-break-down-GOW
gow facebook

Până în prezent, comunitatea Gentlemen on Wheels însumează peste 10 000 de membri și este structurată în 18 grupuri de Facebook, 5 pagini de Facebook, un canal de YouTube și o pagină de Instagram. Cu ajutorul acestor platforme, ne bucurăm de expunere în întreg mediul online.

Experiența din activitățile de vânzare și cumpărare de autovehicule, atât noi cât și second hand, ne-a determinat să creem o piață onestă față de ambele părți. Astfel ia naștere singurul mediu online în care un cumpărător poate accesa anunțuri prezentate de o entitate echidistantă în urma evaluării efectuate de un specialist.

piata auto gow

Activitatea offline a companiei noastre presupune organizarea de evenimente auto ce au ca scop principal atât prezentarea serviciilor noastre cât și promovarea activităților partenerilor noștri.

În cadrul acestor evenimente care au caracter educativ, invităm reprezentanți ai instituțiilor publice ale statului pentru a ne prezenta pericolele la care ne expunem ca șoferi și pentru a ne învăța cum să ne ferim de acestea.

De asemenea, organizăm competiții sportive atât pentru amatori cât și pentru profesioniști în medii sigure și controlate, în antiteză și dezacord față de comportamentul șoferilor indisciplinați.

Magazinul nostru vă oferă o gamă largă de produse promoționale marca GOW care atestă apartenența la comunitatea noastră. Fiecare articol vine însoțit de un certificat de autenticitate, fapt care le face unice.

Permanent îmbogățim lista produselor în funcție de cerințele și preferințele dumneavoastră.

gow poza shop