Comunitatea noastră este într-o continuă expansiune. Printre membrii se numără șoferi obișnuiți, motocicliști, pasionați de modificări tehnice constructive, piloți și pasionați ai motorsportului. Toți aceștia au nevoie la un moment dat de servicii și produse ale domeniului auto din fiecare ramură. Prin platformele online în care GOW Promotor își desfășoară activitatea este asigurată o educație continuă a acestora în ceea ce privește întreținerea corectă a autovehiculelor. Noi nu doar că recomandăm serviciile pe care un furnizor le pune la dispoziție ci argumentăm clar și detaliat beneficiile acestora, iar această activitate are caracter continuu.
                Obțineți acces către această comunitate devenind partenerul nostru. Aceasta presupune plata unui abonament lunar care vă asigură locul pe harta Road Partner, dar și alte metode de expunere.
Prin incheierea unui parteneriat cu noi excludeți activitatea de promovare a societății dumneavoastră pe care o făceați până acum uneori ineficient, precum și costurile acestei activități. De acest aspect ne vom ocupa noi in funcție de nivelul de expunere de care doriți să beneficiați. De asemenea, vă vom asigura asistență pentru a vă aduce imaginea afacerii la nivelul și potențialul maxim.

Abonament Partener GOW

Preț: 200 lei/lună
   Beneficii:
– prezența vizuală pe harta Road Partner.
– postare de prezentare în grupurile de Facebook GOW.
– obținerea numărului maxim de potențiali clienți cu fiecare acesare a site-ului de către aceștia și a restului platformelor pe care ne desfășurăm activitatea.
– expunere către clienții aflați în tranzit în zona punctului tău de lucru.
– expunere către clienții serviciului GOW S.O.S.

Actualizare promovare partener

Preț: INDISPONIBIL
Beneficii:
– postare de prezentare în grupurile de Facebook GOW
Actualizările sunt nelimitate și au rolul de a crește expunerea în mediul online. Potențialii clienți vor vizita pagina afacerii tale, site-ul de prezentare și vor face cunoștință cu oferta de produse și servicii.

Teaser de prezentare

Preț: INDISPONIBIL
Beneficii:
Apariția video în online este foarte importantă. Dacă o imagine face cât o mie de cuvinte, un clip de 30-40 de secunde îți poate aduce promovarea de care ai nevoie.
Clipul va fi incărcat atât pe canalul nostru de Youtube cât și pe grupurile de Facebook ale comunității noastre.

Interviu de prezentare

Preț: INDISPONIBIL
Beneficii:
Apariția video în online este foarte importantă. Dacă un teaser poate crea o imagine de ansamblu a afacerii tale, un interviu de 10-15 minute poate răspunde tuturor întrebărilor viitorilor clienți și îi poate determina să aleagă serviciile oferite de tine.
Clipul va fi incărcat atât pe canalul nostru de Youtube cât și pe grupurile de Facebook ale comunității noastre.

Creare website

Preț: Ofertă diferențiată pentru partenerii GOW Promotor
Prezența în online este foarte importantă. O afecere fără vizibilitate în mediul online este o afacere fără viziune de dezvoltare.
WEBCEPT.RO – business refresher, partenerul nostru pentru crearea website-urilor de prezentare și a magazinelor online oferă soluții web complete și discount-uri pentru membrii comunității.

Detaliile dumneavoastră

Devino partener în rețeaua ROAD PARTNER prin completarea formularului de mai jos.


Prețul abonamentului lunar:
200 RON - TVA inclus

Număr de telefon de contact:
0751 026 023

Detaliile de plată:

După completarea formularului vei fi redirecționat
către pagina de finalizare comandă.

Solicit factură fiscală