Evenimente GOW

https://gowpromotor.com/wp-content/uploads/2021/11/GOW-omkop33jkvriigemjzib9n0yc4fegf0uqug4k4zg0s.png

Activitatea offline a companiei noastre presupune organizarea de evenimente auto ce au ca scop principal atât prezentarea serviciilor noastre cât și promovarea activităților partenerilor noștri.

În cadrul acestor evenimente care au caracter educativ, invităm reprezentanți ai instituțiilor publice ale statului pentru a ne prezenta pericolele la care ne expunem ca șoferi și pentru a ne învăța cum să ne ferim de acestea.

De asemenea, organizăm competiții sportive atât pentru amatori cât și pentru profesioniști în medii sigure și controlate, în antiteză și dezacord față de comportamentul șoferilor indisciplinați.

https://gowpromotor.com/wp-content/uploads/2021/11/eveniment-gow.jpg

Caută pe website

Caută pe website-ul GOW Promotor. Dacă nu găsești ce ai nevoie, ne poți contacta prin orice modalitate afișată la secțiunea CONTACT.

Website realizat de WEBCEPT.RO – Business Refresher.

Autentificare

Register

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dumneavoastră și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already have account?

Parolă uitată

Vă rugăm să introduceți numele dvs. de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.