Politica de retur

Politică de retur

Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de la www.gowpromotor.com și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:

pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;

pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță. Dreptul de retur în 14 zile se adreseaza doar clienților care au achizitionat produse online de pe site-ul www.gowpromotor.com

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distantă, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.Conform Ordonanței nr. 34/2014 consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant. Dreptul de renunțarea la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de catre consumator.Conform dispozițiilor Ordonanței nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care parțile (consumatorul și comerciantul) au convenit altfel:

contracte de furnizare de servicii a caror execuție a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 14 zile;

contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

contracte de furnizare a înregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care aceste înregistrări sau programe informatice au fost desigilate de către consumator;

contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul sa returnati orice produs in termen de 14 zile de la primirea acestuia prin curier. Retururile care depasesc aceasta perioada pot fi efectuate numai daca indeplinesc conditiile de garantie ale produsului / serviciului.

În cazul tranzacțiilor online cu cardul, sumele vor fi returnate în contul aferent cardului cu care s-a efectual tranzacția, conform reglementărilor MasterCard și Visa.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate in secțiunea “Contact”.

Caută pe website

Caută pe website-ul GOW Promotor. Dacă nu găsești ce ai nevoie, ne poți contacta prin orice modalitate afișată la secțiunea CONTACT.

Website realizat de WEBCEPT.RO – Business Refresher.

Autentificare

Register

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dumneavoastră și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already have account?

Parolă uitată

Vă rugăm să introduceți numele dvs. de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.